Humedales Artificiales en L'Albufera de Valencia

Reservas Naturales al Servicio de la Biodiversidad y la Calidad de las Aguas


Notícies

Ajuda'ns

Seminari Online

Agenda

Fitxes
 
 

 

Com a conseqüència de la degradació d'hàbitats es van perdre les prades de macròfits aquàtics, els peixos exòtics han desplaçat a gran part dels autòctons, les aus més tolerants ocupen els nínxols ecològics que haurien de gaudir un nombre molt superior d'espècies.

Pèrdua de Biodiversitat

Són moltes les aus que depenen dels seus desplaçaments anuals, a la recerca de climes més benignes, per a la seua supervivència. Els aiguamolls suposen imprescindibles parades en aquestes rutes migratòries. D'aquells aiguamolls costaners que fa menys d'un segle esguitaven tota la costa del mediterrani espanyol, avui solament queden uns pocs i en estat de gran vulnerabilitat. Aquesta reducció i degradació d'aquestes “estacions de servei” en les autovies de l'aire, posa molt difícils les coses a les aus migratòries i compromet seriosament la seua conservació.

Pèrdua de Biodiversitat

Con el apoyo de

Instituto de Ingeniería del Agua y Medio Ambiente Universidad Politécnica de Valencia Acció Ecologista - AGRÓ Fundación Global Nature SEO/BirdLife acuaMed Confederación Hidrográfica del Júcar Life Natura 2000

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it.

I understand