Humedales Artificiales en L'Albufera de Valencia

Reservas Naturales al Servicio de la Biodiversidad y la Calidad de las Aguas


Notícies

Ajuda'ns

Seminari Online

Agenda

Fitxes
 
 

 

Els aiguamolls són complexos ecosistemes de gran importància per a la conservació de la naturalesa. L’Albufera no és una excepció. Aquest espai alberga diferents ambients en els quals la predominança del medi aquàtic, el converteix en un focus de biodiversitat. Més de 350 espècies d'aus troben ací l'hàbitat idoni per a alimentar-se, descansar en les seues rutes migratòries i criar.

L’Albufera també aporta serveis a l'espècie humana, que trau d'ella beneficis agrícoles, paisatgístics, turístics, pesquers, com a protecció en el control d'avingudes o pulmó verd.

Aiguamolls

No obstant açò, els aiguamolls (i L’Albufera de forma especial) són molt fràgils i pateixen una gran pressió provocada pel creixement de les poblacions humanes. La biodiversitat que aquests espais alberguen corre perill pels nombrosos impactes negatius que sobre ells recauen.

Con el apoyo de

Instituto de Ingeniería del Agua y Medio Ambiente Universidad Politécnica de Valencia Acció Ecologista - AGRÓ Fundación Global Nature SEO/BirdLife acuaMed Confederación Hidrográfica del Júcar Life Natura 2000

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it.

I understand