Humedales Artificiales en L'Albufera de Valencia

Reservas Naturales al Servicio de la Biodiversidad y la Calidad de las Aguas


Notícies

Ajuda'ns

Seminari Online

Agenda

Fitxes
 
 

 

Fundació Global Nature

La Fundación Global Nature participa en el projecte LIFE Albufera com a entitat responsable de la gestió dels aiguamolls artificals del Tancat de Milia i L’Illa, delegada per ACUAMED.

La Fundación Global Nature és una entitat sense ànim de lucre que desenvolupa activitats en tota Espanya, però principalment en Comunitats Autònomes de Canàries, Comunitat Valenciana, Extremadura, Murcia, Castella i Lleó, Castella-la Manxa, Andalusia i Madrid. També desenvolupa projectes de cooperació a Sri Lanka, Paraguai, República Dominicana i el Marroc. La seua activitat inclou nombrosos projectes de gestió en Xarxa Natura 2000, la recuperació sistemes d'agricultura sostenible tradicionals i nous, el foment de la ramaderia extensiva i la trashumància, la protecció de les races autòctones, i la conservació d'ecosistemes. Altres projectes es dediquen a la conservació i recuperació dels aiguamolls en els quals FGN té gran experiència, havent recuperat llacunes i aiguamolls com la Nava, Boada i Pedraza en Tierra de Campos o el complex llacunar de Vila Canyes, tots ells dins de Xarxa Natura 2000. Quant a la gestió d'aiguamolls FGN és responsable de la gestió de nombroses llacunes i aiguamolls mitjançant acords de custòdia del territori.

La Fundación Global Nature pertany a la Xarxa Internacional Living Lakes a través de la qual articula nombrosos projectes i al mateix temps l’aprofita com a via de difusió en tots ells.

web:  www.fundacionglobalnature.org

Con el apoyo de

Instituto de Ingeniería del Agua y Medio Ambiente Universidad Politécnica de Valencia Acció Ecologista - AGRÓ Fundación Global Nature SEO/BirdLife acuaMed Confederación Hidrográfica del Júcar Life Natura 2000

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it.

I understand