Humedales Artificiales en L'Albufera de Valencia

Reservas Naturales al Servicio de la Biodiversidad y la Calidad de las Aguas


Notícies

Ajuda'ns

Seminari Online

Agenda

Fitxes
 
 

 

LIFE-Comisión Europea

El Programa LIFE és l'instrument financer de la Unió Europea a través del qual la Comissió Europea recolza projectes que contribuïsquen a millorar la conservació de la naturalesa i reduir els impactes de les activitats humanes en l'espai comunitari. Aquest programa facilita considerablement la integració d'aspectes mediambientals en les altres polítiques i, de manera més general, contribueix al desenvolupament sostenible.

Tots els anys es presenten un alt nombre de propostes des de tots els estats membres, que a Brussel·les són avaluats detalladament. Només unes poques propostes, les de major qualitat, són seleccionades per a ser cofinançades a través d'aquest Programa.

D'aquesta forma, el projecte LIFE Albufera compta amb la participació de la Comissió Europea, que cofinança el 50% del cost de les seues accions.

web:  http://ec.europa.eu/environment/life

Con el apoyo de

Instituto de Ingeniería del Agua y Medio Ambiente Universidad Politécnica de Valencia Acció Ecologista - AGRÓ Fundación Global Nature SEO/BirdLife acuaMed Confederación Hidrográfica del Júcar Life Natura 2000

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it.

I understand