Humedales Artificiales en L'Albufera de Valencia

Reservas Naturales al Servicio de la Biodiversidad y la Calidad de las Aguas


Notícies

Ajuda'ns

Seminari Online

Agenda

Fitxes
 
 

 

SEO/BirdLife

La Societat Espanyola d'Ornitologia (SEO) es va establir en 1954 per a l'estudi i la conservació d'aus silvestres i els seus hàbitats. SEO es troba entre les organitzacions més antigues per a la conservació de la naturalesa, amb quasi 60 anys d'activitat continuada. Ha sigut declarada com “d'utilitat pública” i ha rebut, entre molts altres guardons, el Premi Nacional de Medi ambient (1994) i el Premi BBVA per a la Conservació de la Biodiversitat.

Els objectius de SEO són:

  • La conservació de les aus silvestres i els seus hàbitats a Espanya, i, a través de BirdLife International, contribuir a la conservació de la biodiversitat global.
  • Dur a terme estudis científics per a millorar el coneixement de les aus silvestres i els seus hàbitats, en particular com a eina crucial per a la seua conservació.
  • Promoure entre els ciutadans el coneixement, l'apreciació i el respecte per les aus i la naturalesa en general.
  • Dur a terme activitats d'educació ambiental i formació en temes d'importància per als objectius esmentats a dalt; i
  • Dur a terme accions relacionades amb la cooperació internacional per al desenvolupament com a motor crucial per a la conservació i ús sostenible de la biodiversitat en països en vies de desenvolupament.

SEO ha desenvolupat amb èxit diversos projectes LIFE (veure formulari A7 per a més detalls) per a la conservació d'espècies i espais prioritaris a Espanya i tercers països (com per exemple el Marroc).

SEO/BirdLife és component de la xarxa internacional de BirdLife International, una aliança de 117 organitzacions nacionals de conservació i el líder mundial en la conservació d'aus que es troba en actiu en més de 100 països (incloent tots els països europeus).

web:  www.seo.org

Con el apoyo de

Instituto de Ingeniería del Agua y Medio Ambiente Universidad Politécnica de Valencia Acció Ecologista - AGRÓ Fundación Global Nature SEO/BirdLife acuaMed Confederación Hidrográfica del Júcar Life Natura 2000

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it.

I understand